Skänk 100 kr till forskningen
SMS:a SPÄDBARNSFONDEN till 72 901

TradingToplists insamling till Spädbarnsfonden

Skapad av:

Daniel Cellström

Startdatum:

2020-06-20

Insamlade kr:0

Insamlingens mål

5
0
0
0
  • Kortfattat om syftet:

    TradingToplists.com är en av Europas och USA:s största guider inom online trading. Som en av de största aktörerna på marknaden vill vi självklart vara med och hjälpa till i olika organisationer som arbetar med välgörande ändamål. En av dessa är just Spädbarnsfonden, Solvanda.nu. Ditt bidrag är viktigt och varje krona gör skillnad. Du bestämmer själv om du vill vara med i vår insamling eller om du vill ge en gåva utan att associeras till en specifik bidragsgivare. Det går bra att stödja forskningen genom att smsa eller swisha utan att behöva krångla med banktransaktioner eller krångliga betalningar till bankgiron och plusgiron. Viktigt att känna till är att alla som bidrar i insamlingen är med och stödjer fonden samtidigt som de bidrar till olika forskningsprojekt med fokus på spädbarnsdöd, stödverksamheter för drabbade familjer samt informationsspridning.
  • TradingToplists.com riktar sig mot både nybörjare och erfarna traders i hela världen. Vi hjälper dig att hitta de bästa erbjduandena på marknadena inom trading, inte minst inom kryptovalutor, råvaruhandel, forex, aktier och mycket mer. På vår sajt erbjuder vi också nyhetsuppdateringar inom trading, både på svenska såväl som på engelska. Kontakta oss gärna för att veta mer, https://tradingtoplists.com/contact-us/.

Bidra till insamlingen

Insamlingsnummer: 1235

Stort varmt tack för att ni vill stödja denna insamling, forskningen och Spädbarnsfonden. Ni gör skillnad!


Insamlingen har ett unikt insamlingsnummer. När du skickar sms-gåvan, ange först vilket belopp du vill skänka, följt av mellanslag, sedan skriver du insamlingsnumret (som du hittar nedan) och till sist ditt namn och hälsning.


För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat.
Gäller för alla köp via SMS.


För att skänka 50 kr SMS:a SPÄDBARN 50 1235 till 72 901

För att skänka 100 kr SMS:a SPÄDBARN 100 1235 till 72 901

För att skänka 200 kr SMS:a SPÄDBARN 200 1235 till 72 901

För att skänka 500 kr SMS:a SPÄDBARN 500 1235 till 72 901


Om du skriver in ditt namn efter insamlingens id-nummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

OBS! Glöm ej mellanslag mellan beloppet och insamlingsnumret, annars hamnar gåvan inte rätt.
Till exempel: SPÄDBARN 50 682 Kalle Ek

Vi har bidragit

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfonden därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva

Starta en egen insamling

Du kan privat, med vänner, ett företag eller en förening starta och driva din egen insamling för att stödja forskning som kan rädda liv.

Till insamling>>