Skänk 100 kr till forskningen
SMS:a SPÄDBARNSFONDEN till 72 901

Till minnet av Vanessa

Skapad av:

Camilla Andersson

Startdatum:

2015-03-25

Insamlade kr:20

Insamlingens mål

1
0
0
0
0

Jag har skapat denna insamling till minnet av vår älskade dotter som aldrig fick se och uppleva allt som väntade på henne på denna jorden. Utan förklaring och efter en vad som vi trodde var en vanlig graviditet utan några tecken från sjukvården på att något var fel somnade hon in i min mage i graviditetsvecka 41. Vi fick aldrig något svar på varför vår dotters hjärta slutade slå, vi kommer aldrig få något svar på det. Jag är nu med och bidrar till forskningen med önskan om att forskningen kring varför det som aldrig får hända ändå händer. Det är ett fint sätt för mig att hedra min dotters minne. Att hedra Vanessas minne och att vi tillsammans bidrar till en livsviktig forskning, det känns starkt inom mig.
Skänk en peng till en livsviktig forskning du också..

Bidra till insamlingen

Insamlingsnummer: 810

Stort varmt tack för att ni vill stödja denna insamling, forskningen och Spädbarnsfonden. Ni gör skillnad!


Insamlingen har ett unikt insamlingsnummer. När du skickar sms-gåvan, ange först vilket belopp du vill skänka, följt av mellanslag, sedan skriver du insamlingsnumret (som du hittar nedan) och till sist ditt namn och hälsning.


För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat.
Gäller för alla köp via SMS.


För att skänka 50 kr SMS:a SPÄDBARN 50 810 till 72 901

För att skänka 100 kr SMS:a SPÄDBARN 100 810 till 72 901

För att skänka 200 kr SMS:a SPÄDBARN 200 810 till 72 901

För att skänka 500 kr SMS:a SPÄDBARN 500 810 till 72 901


Om du skriver in ditt namn efter insamlingens id-nummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

OBS! Glöm ej mellanslag mellan beloppet och insamlingsnumret, annars hamnar gåvan inte rätt.
Till exempel: SPÄDBARN 50 682 Kalle Ek

Vi har bidragit

Anonym

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfonden därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva

Starta en egen insamling

Du kan privat, med vänner, ett företag eller en förening starta och driva din egen insamling för att stödja forskning som kan rädda liv.

Till insamling>>