Skänk 100 kr till forskningen
SMS:a SPÄDBARNSFONDEN till 72 901

Till minne av vår starka lilla pojke Colin Lindman

Skapad av:

Emelie Lindman

Startdatum:

2013-12-12

Insamlade kr:770

Insamlingens mål

5
0
0
0

Att kunna stödja forskningen inom spädbarnsdöd. Ingen förälder eller familj ska någonsin behöva uppleva sin bebis död .
Ingen kan göra allt men alla kan göra något !

Den 24 november 2011 kom vår pojke med akut kejsarsnitt, i vecka 28.
Trots det var han stor för sin ålder och allt såg bra ut, under hela våran vårdtid med lilla Colin så gick allt som på räls. Eller så bra som det kan gå när man väger 1448 gram och va 37 cm lång som nyfödd:)
Vi var kvar på avd 33 i Falun i 2 månader innan vi fick åka hem, trots det åkte vi hem mot vår vilja ....vi var hemma ganska precis 3 dygn. När den 27 januari kom, vaknade jag klockan halv åtta och ammade vår lilla pojke, han låg bredvid mig i dubbelsängen och så kom hans storasyster som vid den här tidpunkten var cirka 3 år upp och la sig med oss. Björn körde sin mamma till sjukhuset till ett läkarbesök.
Vi måste iaf ha slumrat till för nästa gång jag vaknade måste klockan vart någon minut över åtta, eftersom larmsamtalet kom in 5 minuter över. På den halvtimmen hade vår pojkes alla organ slagits ut och han var redan död. Han hade dessutom blivit kall.
Jag hade klivit ur sängen för att klä på mig när hans lillasyster rörde hans kind och sa ' mamma, bebis är jätte kall... '
Hela min värld rasade samman den dagen, att lyfta upp sin sons livlösa kalla kropp, att göra hjärt och lungräddning och de enda jag hade i tankarna va ' jag har kvävt honom, jag har dödat min son , det här är inte sant, det händer inte mig..'
Men det gjorde det, inom 10 minuter hade 2 ambulanser kommit dom tog Colin och bara sprang och vi var på väg i ilfart till sjukhuset. Mötte upp sambon där som gjort u-sväng på vägen och hann dit före oss .
Jag kunde inte ens prata. Jag visste nog att han var död, det var redan försent. Och se dom kämpa för att rädda livet på min pojke, en efter en samlades folk. När sjukhus prästen kom så insåg nog även Björn att det inte såg bra ut. Efter en och en halvtimmes kämpande dödsförklarade dom vår pojke, vår Colin, livet hann ju inte ens börja...

Det är vår historia, kortfattat .. För att få en inblick i vad ni kan hjälpa till med! Om alla bidrar med något så kan vi bli stora!
Utan den här sidan och allt vi fått genom Spädbarnsfonden är det här det minsta vi kan göra!
Vi får aldrig tillbaka vår Colin, men bara att veta att jag kan bidra till att det här inte händer någon annan är så betydelsefullt för mig.

Vi är tacksam för minsta lilla !
Bidra med något för att dom ska kunna fortsätta forskning i spädbarnsdöd! ❤️

Vår älskling dog av en simpel infektion. Som har kunnat förhindras.
Hjälp oss att hjälpa andra!

Bidra till insamlingen

Insamlingsnummer: 727

Stort varmt tack för att ni vill stödja denna insamling, forskningen och Spädbarnsfonden. Ni gör skillnad!


Insamlingen har ett unikt insamlingsnummer. När du skickar sms-gåvan, ange först vilket belopp du vill skänka, följt av mellanslag, sedan skriver du insamlingsnumret (som du hittar nedan) och till sist ditt namn och hälsning.


För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat.
Gäller för alla köp via SMS.


För att skänka 50 kr SMS:a SPÄDBARN 50 727 till 72 901

För att skänka 100 kr SMS:a SPÄDBARN 100 727 till 72 901

För att skänka 200 kr SMS:a SPÄDBARN 200 727 till 72 901

För att skänka 500 kr SMS:a SPÄDBARN 500 727 till 72 901


Om du skriver in ditt namn efter insamlingens id-nummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

OBS! Glöm ej mellanslag mellan beloppet och insamlingsnumret, annars hamnar gåvan inte rätt.
Till exempel: SPÄDBARN 50 682 Kalle Ek

Vi har bidragit

Emelielindman

Anonym

Amanda

Andreas

Lina & David (Edvins föräldrar)

Anonym

Anonym

emelie Lindman

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfonden därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva

Starta en egen insamling

Du kan privat, med vänner, ett företag eller en förening starta och driva din egen insamling för att stödja forskning som kan rädda liv.

Till insamling>>