Skänk 100 kr till forskningen
SMS:a SPÄDBARNSFONDEN till 72 901

Till minne av vår Saga

Skapad av:

Mikael Hagberg

Startdatum:

2019-05-03

Insamlade kr:100

Insamlingens mål

1
0
0
0
0

Vår dotter, vår efterlängtade dotter. Du för evigt vårt barn. Utan att blinka, utan att öppna dina ögon lärde du oss en ocean av hemligheter. Outforskade. Oupptäckta. Du är vår vägvisare. Du är vår grund, vår trygghet. Du lever med oss, i våra andetag.

Likt solens strålar du värmer och omger oss. Ditt liv vi för alltid kommer att sakna. De få dagar vi fick vara med dig, intill dig, är de viktigaste och lyckligaste i våra liv. Att vi som nu är änglaföräldrar, det gör oss både stolta och ledsna. Ty inget kan förutse det som hände. En bottenlös sorg, ett mörker utan ljus. Så många frågor utan svar. Ett evigt sökande.

Samtidigt, i den värld vi nu skall leva i, låter vi ditt ansikte förgylla våra dagar. Vackra dig, vår dotter. Du behövde aldrig öppna blicken, den hemlighet du bevarar är vårt liv vi nu skall leva. Dina ögon de för oss alltid lyser.

Älskade dotter, dina föräldrar finns föralltid med dig. Vi älskar dig och saknar dig så mycket!

Bidra till insamlingen

Insamlingsnummer: 1042

Stort varmt tack för att ni vill stödja denna insamling, forskningen och Spädbarnsfonden. Ni gör skillnad!


Insamlingen har ett unikt insamlingsnummer. När du skickar sms-gåvan, ange först vilket belopp du vill skänka, följt av mellanslag, sedan skriver du insamlingsnumret (som du hittar nedan) och till sist ditt namn och hälsning.


För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat.
Gäller för alla köp via SMS.


För att skänka 50 kr SMS:a SPÄDBARN 50 1042 till 72 901

För att skänka 100 kr SMS:a SPÄDBARN 100 1042 till 72 901

För att skänka 200 kr SMS:a SPÄDBARN 200 1042 till 72 901

För att skänka 500 kr SMS:a SPÄDBARN 500 1042 till 72 901


Om du skriver in ditt namn efter insamlingens id-nummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

OBS! Glöm ej mellanslag mellan beloppet och insamlingsnumret, annars hamnar gåvan inte rätt.
Till exempel: SPÄDBARN 50 682 Kalle Ek

Vi har bidragit

Anonym

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfonden därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva

Starta en egen insamling

Du kan privat, med vänner, ett företag eller en förening starta och driva din egen insamling för att stödja forskning som kan rädda liv.

Till insamling>>