Skänk 100 kr till forskningen
SMS:a SPÄDBARNSFONDEN till 72 901

Till minne av vår dotter Ebba

Skapad av:

Emily Nyman

Startdatum:

2015-01-08

Insamlade kr:1250

Insamlingens mål

1
0
0
0
0

Den 12:e november 2010 så föddes vårt första barn. Det skulle vara den lyckligaste dagen i våra liv men det blev istället tvärtom. Det blev den värsta dagen i våra liv. Några dagar tidigare hade vi åkt in till Förlossningen p.g.a. minskade fosterrörelser och där fick vi beskedet att vår dotter inte längre levde. Av någon anledning, som inte har hittats, så slutade hennes hjärta att slå i graviditetsvecka 27.

Vi blev föräldrar till ett änglabarn. Till den vackraste och ljuvligaste dottern. Till vår älskade Ebba. I vår familj så är det alltid någon som kommer att fattas vid middagsbordet och vid mysstunderna framför favoritfilmerna. Det är alltid ett skratt som saknas när vi hör barnen leka och busa. Det är alltid en liten tjej som kommer att saknas i vår familj.

Vi startar denna insamling för att vi vill inte att andra föräldrar ska behöva uppleva det vi har upplevt. En av sakerna som gör ondast är att inget fel hittades på Ebba. Men varför slutade hennes hjärta då att slå? Det borde finnas ett svar!

/Pappa Micke & Mamma Emily

Bidra till insamlingen

Insamlingsnummer: 792

Stort varmt tack för att ni vill stödja denna insamling, forskningen och Spädbarnsfonden. Ni gör skillnad!


Insamlingen har ett unikt insamlingsnummer. När du skickar sms-gåvan, ange först vilket belopp du vill skänka, följt av mellanslag, sedan skriver du insamlingsnumret (som du hittar nedan) och till sist ditt namn och hälsning.


För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat.
Gäller för alla köp via SMS.


För att skänka 50 kr SMS:a SPÄDBARN 50 792 till 72 901

För att skänka 100 kr SMS:a SPÄDBARN 100 792 till 72 901

För att skänka 200 kr SMS:a SPÄDBARN 200 792 till 72 901

För att skänka 500 kr SMS:a SPÄDBARN 500 792 till 72 901


Om du skriver in ditt namn efter insamlingens id-nummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

OBS! Glöm ej mellanslag mellan beloppet och insamlingsnumret, annars hamnar gåvan inte rätt.
Till exempel: SPÄDBARN 50 682 Kalle Ek

Vi har bidragit

Vår älskade Ebba! Vi saknar dig <3 /Pappa, Mamma, lillebror Edvin och lillasyster Tova.

Anonym

Anonym

Helena

Anonym

Jossan

Gammelmoster Helena

Diana

Sandra, Joachim, Liam

Mormor

M

Till en liten ängel från en liten ängel. /Kramar Alexandra med familj

Älskar dig Ebba <3 /Pappa

Madeléine

Du fattas oss / Farmor o Farfar

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfonden därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva

Starta en egen insamling

Du kan privat, med vänner, ett företag eller en förening starta och driva din egen insamling för att stödja forskning som kan rädda liv.

Till insamling>>