Skänk 100 kr till forskningen
SMS:a SPÄDBARNSFONDEN till 72 901

Till minne av Hugo. Stöd Spädbarnsfonden.

Skapad av:

Lisa Johansson

Startdatum:

2014-11-25

Insamlade kr:0

Insamlingens mål

1
0
0
0
0

Till minnet av Hugo. Vår lille som som skulle vara vår framtid, den mest underbara perfekta lille kille, så fin. Han kom med så mycket kärlek att det välde över. Och för honom skulle vi kriga, för all framtid. Men livet med Hugo blev kort. Hans framtid, vår framtid försvann som någon som drog mattan under fötterna på oss. Kvar fanns smärtan, tomheten och minnet. Framtiden kändes bortblåst och varje andetag gjorde så ont. Att möta omgivningen, fortsätta framåt, se andra med nyfödda barn o stora magar, fulla av lycka var så svårt när vi man förlorat det bästa och största vi upplevt. Idag mår vi bra. Men vi kommer alltid att sakna vår Hugo. Och med detta vill vi stödja spädbarnsfonden till att hjälpa andra föräldrar i samma situation att komma vidare, och låta medicinsk forskning fortsätta för att förhindra att barn går bort alldeles förtidigt. Hjälp oss att hjälpa. Ge ett bidrag till spädbarnsfonden!

Bidra till insamlingen

Insamlingsnummer: 770

Stort varmt tack för att ni vill stödja denna insamling, forskningen och Spädbarnsfonden. Ni gör skillnad!


Insamlingen har ett unikt insamlingsnummer. När du skickar sms-gåvan, ange först vilket belopp du vill skänka, följt av mellanslag, sedan skriver du insamlingsnumret (som du hittar nedan) och till sist ditt namn och hälsning.


För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat.
Gäller för alla köp via SMS.


För att skänka 50 kr SMS:a SPÄDBARN 50 770 till 72 901

För att skänka 100 kr SMS:a SPÄDBARN 100 770 till 72 901

För att skänka 200 kr SMS:a SPÄDBARN 200 770 till 72 901

För att skänka 500 kr SMS:a SPÄDBARN 500 770 till 72 901


Om du skriver in ditt namn efter insamlingens id-nummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

OBS! Glöm ej mellanslag mellan beloppet och insamlingsnumret, annars hamnar gåvan inte rätt.
Till exempel: SPÄDBARN 50 682 Kalle Ek

Vi har bidragit

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfonden därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva

Starta en egen insamling

Du kan privat, med vänner, ett företag eller en förening starta och driva din egen insamling för att stödja forskning som kan rädda liv.

Till insamling>>