Skänk 100 kr till forskningen
SMS:a SPÄDBARNSFONDEN till 72 901

PixelNörd

Skapad av:

Sara-Li Berngarn-Lundin

Startdatum:

2015-01-07

Insamlade kr:150

Insamlingens mål

5
0
0
0

Denna insamlingen är skapad till minne av min brorsdotter Nova Malmenlid Berngarn. Som är ett av de barn som lämnat oss allt för tidigt. Med denna insamlingen så stödjer du forskningen om spädbarnsdöd, för att att ge fler små själar chansen att berika vår vardag. Alla gåvor gör skillnad :)
Om ni inte har möjlighet att skänka några pengar så får ni gärna hjälpa mig att samla "pop tops" från dryckesburkar, till produktionen av dessa armband.

Jag gör armband av "Pop Tops" från dryckesburkar. De kostar 100kr per armband och minst 50kr /armband går till Solvända. Betalar man direkt till Solvända och märker insättning så går hela summan direkt till Solvända. Då kontaktar ni mig via facebook (@pixelnord) eller mail (sarali_berngarn_lundin@hotmail.com) så kontrollerar jag er insättning och tar emot era kontaktuppgifter.
Mer info på: https://www.facebook.com/pixelnordshop

Jag behöver även mått på omkretsen av era handleder, ska ni ge bort armbandet så beskriv gärna om de ska till ett barn, dam eller herre, så kör jag en uppskattning på vad som kan funka.

Om ni inte betalar direkt via Solvända så kommer jag göra en insättning 16/5-2015 på Novas årsdag med totala insamlingen.

Nova Malmenlid Berngarn (v. 42)
16-05-14

Bidra till insamlingen

Insamlingsnummer: 790

Stort varmt tack för att ni vill stödja denna insamling, forskningen och Spädbarnsfonden. Ni gör skillnad!


Insamlingen har ett unikt insamlingsnummer. När du skickar sms-gåvan, ange först vilket belopp du vill skänka, följt av mellanslag, sedan skriver du insamlingsnumret (som du hittar nedan) och till sist ditt namn och hälsning.


För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat.
Gäller för alla köp via SMS.


För att skänka 50 kr SMS:a SPÄDBARN 50 790 till 72 901

För att skänka 100 kr SMS:a SPÄDBARN 100 790 till 72 901

För att skänka 200 kr SMS:a SPÄDBARN 200 790 till 72 901

För att skänka 500 kr SMS:a SPÄDBARN 500 790 till 72 901


Om du skriver in ditt namn efter insamlingens id-nummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

OBS! Glöm ej mellanslag mellan beloppet och insamlingsnumret, annars hamnar gåvan inte rätt.
Till exempel: SPÄDBARN 50 682 Kalle Ek

Vi har bidragit

Anonym

Trissla.se

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfonden därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva

Starta en egen insamling

Du kan privat, med vänner, ett företag eller en förening starta och driva din egen insamling för att stödja forskning som kan rädda liv.

Till insamling>>