Skänk 100 kr till forskningen
SMS:a SPÄDBARNSFONDEN till 72 901

Nyheternas insamling

Skapad av:

Amanda Wall

Startdatum:

2019-08-14

Insamlade kr:0

Insamlingens mål

5
0
0
0
0

Vi är ett par studenter som gått ihop och som vill samla in pengar för att stödja Spädbarnsfonden. Syftet är att prova ett nytt koncept, där vi tar del av olika sociala kanaler och nyhetssajter för att nå ut med vår insamling. Vi har valt att samarbeta med ABC-nyheterna, som kommer uppmärksamma insamlingen på deras facebooksida. Den här texten kommer att ändras med löpande mellanrum när vi får med fler samarbetspartners. Tidigare i veckan har vi också startat ett samarbete med tre andra aktörer;

Dagens Teknik, en nyhetsteknisk portal som skriver om aktuella händelser inom fintech, IT och teknik. Tidningen har sitt säte i Stockholm.

Loving Sweden, en helt ny sajt som kommer att hjälpa oss med insamlingen i sociala medier. De jobbar fortfarande på sin webbplats och kommer att dela insamlingen där också, men i nuläget är det enbart sociala kanaler som gäller.

Nyhetspress.se, också en ny aktör inom nyhetsförmedling med fokus på inrikes och utrikes. De kommer dela insamlingen i sina kanaler men också via SMS-utskick till existerande läsare som prenumererar på en tryckta tidningen.

Bidra till insamlingen

Insamlingsnummer: 1071

Stort varmt tack för att ni vill stödja denna insamling, forskningen och Spädbarnsfonden. Ni gör skillnad!


Insamlingen har ett unikt insamlingsnummer. När du skickar sms-gåvan, ange först vilket belopp du vill skänka, följt av mellanslag, sedan skriver du insamlingsnumret (som du hittar nedan) och till sist ditt namn och hälsning.


För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat.
Gäller för alla köp via SMS.


För att skänka 50 kr SMS:a SPÄDBARN 50 1071 till 72 901

För att skänka 100 kr SMS:a SPÄDBARN 100 1071 till 72 901

För att skänka 200 kr SMS:a SPÄDBARN 200 1071 till 72 901

För att skänka 500 kr SMS:a SPÄDBARN 500 1071 till 72 901


Om du skriver in ditt namn efter insamlingens id-nummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

OBS! Glöm ej mellanslag mellan beloppet och insamlingsnumret, annars hamnar gåvan inte rätt.
Till exempel: SPÄDBARN 50 682 Kalle Ek eller SPÄDBARN 200 685 Vi tänker på er! kramar Anna & Liam

Om du inte har möjlighet att skänka via sms, kan du swisha gåvan till Swish: 9002122 och maila kansliet@spadbarnsfonden:
Insamlingsnamn, insamlingsnummer, belopp samt din hälsning och ditt namn. Så uppdaterar vi insamlingen manuellt.

Vi har bidragit

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfonden därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva

Starta en egen insamling

Du kan privat, med vänner, ett företag eller en förening starta och driva din egen insamling för att stödja forskning som kan rädda liv.

Till insamling>>