Skänk 100 kr till forskningen
SMS:a SPÄDBARNSFONDEN till 72 901

Kerstin Andersson Hallström

Skapad av:

Katarina Andersson

Startdatum:

2020-06-20

Insamlade kr:1650

Insamlingens mål

2
0
0
0

Till minne av vår dotter ❤️

Bidra till insamlingen

Insamlingsnummer: 1236

Stort varmt tack för att ni vill stödja denna insamling, forskningen och Spädbarnsfonden. Ni gör skillnad!


Insamlingen har ett unikt insamlingsnummer. När du skickar sms-gåvan, ange först vilket belopp du vill skänka, följt av mellanslag, sedan skriver du insamlingsnumret (som du hittar nedan) och till sist ditt namn och hälsning.


För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat.
Gäller för alla köp via SMS.


För att skänka 50 kr SMS:a SPÄDBARN 50 1236 till 72 901

För att skänka 100 kr SMS:a SPÄDBARN 100 1236 till 72 901

För att skänka 200 kr SMS:a SPÄDBARN 200 1236 till 72 901

För att skänka 500 kr SMS:a SPÄDBARN 500 1236 till 72 901


Om du skriver in ditt namn efter insamlingens id-nummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

OBS! Glöm ej mellanslag mellan beloppet och insamlingsnumret, annars hamnar gåvan inte rätt.
Till exempel: SPÄDBARN 50 682 Kalle Ek

Vi har bidragit

Anonym

Till minnet av vårt barnbarn Kerstin har spädbarnsfonden mottagit en gåva från farmor och farfar. Vi tänker så mycket på er två, Katarina och Fredrik. I framtiden hoppas vi att Er stora sorg ska bytas ut mot en stor glädje. Många kramar, vi älskar Er

Till minnet av Kerstin har Spädbarnfonden mottagit en gåva från Uno och Solveig. Varmt deltagande till Fredrik och Katarina i Er stora sorg. Kram

Till minnet av Kerstin har Spädbarnfonden mottagit en gåva från Eivor. Varmt deltagande till Fredrik och Katarina i Er stora sorg. Sänder även en skyddsängel till Er med posten!

Till minnet av Kerstin har Spädbarnfonden mottagit en gåva från Emil. Varmt deltagande till Fredrik och Katarina i Er stora sorg.

Kram från Faster och Mattias

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfonden därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva

Starta en egen insamling

Du kan privat, med vänner, ett företag eller en förening starta och driva din egen insamling för att stödja forskning som kan rädda liv.

Till insamling>>