Skänk 100 kr till forskningen
SMS:a SPÄDBARNSFONDEN till 72 901

Tänd ett ljus för någon

Skriv några rader och tänd ett ljus. En vacker och symbolisk handling till minne av alla saknade och älskade barn. Att tända ett virtuellt ljus kostar 100 kronor, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd.

Tänd ett ljus du med

Fyll i din hälsning nedan och klicka sedan ”nästa”. Följ anvisningarna och skicka bekräftelse via sms från din mobiltelefon. 100 kronor dras sedan från din mobilräkning.

För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat. Gäller för alla köp via SMS.

Tända ett ljus kostar: 100 kr

Meddelande
Aktivera

Jag godkänner villkoren

* Obligatoriska uppgifter

Tänder ett ljus för vår älskade son Kalle Wille som skulle fyllt 3 år idag. Hälsning från mamma och pappa

6 månader av sorg för din familj. Idag tänder jag ett ljus för dig Joel Å. Jag vet att det var mycket kärlek som väntade dig! Kram till familjen. / Lena

I dag är det ett år sen som min älskade lilla brorsdotter Engla kom till världen.Hon fick inte uppleva dagen ljus då hon hade somnat in i mammas mage. Faster MC

Vi tänder ett ljus för vår dotter Minéa som bara blev sju veckor
God jul, älskade tufflan.
Kramar från mamma, pappa och dina syskon.

Två månader idag....
Vi tänder ett ljus för vårt älskade lilla barnbarn Villemo
Mormor och morfar

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfonden därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva

Starta en egen insamling

Du kan privat, med vänner, ett företag eller en förening starta och driva din egen insamling för att stödja forskning som kan rädda liv.

Till insamling>>