Skänk en gåva till Forskningen om spädbarnsdöd
Swisha: 9002122, märk Solvända

Tänd ett ljus för någon

OBS! Från och med 25 maj 2018 fungerar det inte att ge gåvor via sms. För att tända ett ljus, swisha 100kr till swishnr: 9002122 och maila kansliet@spadbarnsfonden.se när du har tänt ett ljus (fyll i formuläret nedan), så tänder vi det manuellt!

Skriv några rader och tänd ett ljus. En vacker och symbolisk handling till minne av alla saknade och älskade barn. Att tända ett virtuellt ljus kostar 100 kronor, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd.

Tänd ett ljus du med

Fyll i din hälsning nedan och klicka sedan ”nästa”. Följ anvisningarna och skicka bekräftelse via sms från din mobiltelefon. 100 kronor dras sedan från din mobilräkning.

För att kunna bidra till Solvända via kontantkort krävs att pengar finns på kontantkortet samt att kontantkortet måste vara registrerat. Gäller för alla köp via SMS.

Tända ett ljus kostar: 100 kr

Meddelande
Aktivera

Jag godkänner villkoren

* Obligatoriska uppgifter

Vi tänder ett ljus för vår lille son Eskil, det finaste vi sett, vi skulle ha gett allt för att bara en liten stund få se dina ögon/Mamma Anna & pappa Jimmy.

Älskade Katelyn! Snart hade du fyllt 8 månader. Vi saknar dig varje dag. Kram mamma och pappa

Till vår älskade dotter Lea: Du fattas oss hjärtegrynet!
mamma Lisa & pappa Jonas

Våran älskade ängel Casper som aldrig fick åka pulka i snön eller fiska krabbor vid stranden i sin oranga flytväst.
Pappa och mamma älskar dig.

Chris! Ett ljus för dej jag tänder och oavsett vad som händer med världen eller mej, så älskar jag för evigt dej. Saknar dej// Mamma Carina

Bär vår pin

Vår pin symboliserar blomman Solvända som behöver starkt ljus och värme för att öppna blommorna. Vår pin kostar 50 kronor inklusive porto, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd. Alla gåvor gör skillnad - var med och rädda liv!

Beställ nu

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfondens kampanj Solvända och därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva