Skänk en gåva till Forskningen om spädbarnsdöd
Swisha: 9002122, märk Solvända

Till minne av vår älskade son och lillebror Noel

Skapad av:

Louise Johansson

Startdatum:

2012-10-01

Insamlade kr:4290

Insamlingens mål

5
0
0
0

Vår älskade son och lillebror Mattias Noel Johansson
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Du fanns hos mig i 9 månader. Jag kände dina sparkar och när du vände och vred på dig. Det var mysigt att vara dig nära. Vi längtade efter dig; mamma, pappa, storasyster, släkt och vänner.
Jag hade gjort näst sista dagen på jobbet innan jag skulle gå hem för föräldraledigt. Den helgen minns jag som igår. Jag gjorde iordning storasyster för söndagsfika med pappa, det var hon som skulle bjuda. Jag kände då att du var väldigt stilla. Undermedvetet så visste jag då att något var fel, men slog bort det. Bara ett drygt dygn senare låg jag med Tens apparat och hade kraftiga värkar. Tisdag morgon, 25 okt 2011, åkte vi in till Mölndals BB kl 05.30. Det var lite kaosartat den morgonen då BB väskan inte var packad och pappa var yrvaken. På med kläder på storasyster och iväg. Alla åkte till BB då dagis ännu inte öppnat.
Omedvetet hade jag inte släppt den olustiga känslan jag känt på söndagen. Vi fick rum nr 1 som storasyster hade förlöst i 2 år och 10 månader tidigare. När barnmorskan försökte hitta ditt hjärtljud så visste jag omedvetet att ditt hjärta slutat slå. Jag visste det genom att bara se barnmorskans blick innan hon kallade in läkaren som konstaterade att du inte längre levde. Den chocken..
Efter många blodprover från mig och dig, obduktion mm kunde inte läkarna hitta någon annan förklaring än att du dött i plötslig späsbarnsdöd i magen. Det var väldigt svårt att ta in att du dött utan förklaring.

Denna insamling är för forskningen kring plötslig spädbarnsdöd och till minne av dig, vår älskade son och lillebror Noel, som föddes stilla 25 oktober 2011 i v 38+3.

Vi saknar dig varje dag älskade Noel ♡
♡ Grattis på 6-års dagen ♡ 1000 pussar och kramar ♡ Mamma, pappa, storasyster och Sigge ♡

Bidra till insamlingen


Swishnummer: 900 21 22

Mottagare: Spädbarnsfonden

Meddelande: Solvända

Belopp: Valfritt

Skicka e-post till: kansliet@spadbarnsfonden.se med namnet på insamlingen, din hälsning samt swishat belopp. Det går även bra att skicka sms till 0707773440 med samma information


Vi har bidragit

Mamma, pappa och storasyster Meja.

Faster med familj

Alisa med familj

Anonym

Kiki o Anders

MARIA ERIKSSON

Anonym

Ingela och Stig

Anna, Patric & Evelina

Dan och Helen

Anonym

Anonym

Arnela Aganovic

Anonym

Mharelene med familj

Maria

Mia

Mia

Lina Tobias & Molly

Lisa & Magnus med familj

Anonym

Anonym

Anna & Leo Samuelsson, Johan Andersson

Faster, Micke och kusinerna

Poppe och Lisa

Hannah m familj

farmor och farfar

Anonym

Mamma Pappa Storasyster & Sigge

Mamma Pappa Storasyster Meja & Sigge

Lejla, Josko, Zara

Mamma, pappa, storasyster & Sigge

Jusic

Anonym

Alisa

Mormor Anita

Mamma Pappa Storasyster Meja & Sig

Nellie med familj

Mamma Pappa storasyster Meja & Sigge

Mormor Anita

Evelina

Lisa

Farmor och Farfar

Anonym

Mamma pappa storasyster Meja & Sigge

Mia jardbo

Bär vår pin

Vår pin symboliserar blomman Solvända som behöver starkt ljus och värme för att öppna blommorna. Vår pin kostar 50 kronor inklusive porto, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd. Alla gåvor gör skillnad - var med och rädda liv!

Beställ nu

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfondens kampanj Solvända och därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva