Skänk en gåva till Forskningen om spädbarnsdöd
Swisha: 9002122, märk Solvända

Till minne av Noa

Skapad av:

Johanna L

Startdatum:

2013-03-09

Insamlade kr:820

Insamlingens mål

2
0
0
0

Till minne av vår älskade Noa som föddes död efter fullgången graviditet.
I morgon (den tionde mars) är det två år sedan vårt första barn föddes, två dagar tidigare hade vi fått reda på att bebisen i magen var död. När Noa kom ut så såg han ut som vilken bebis som helst. Varför Noa dog vet vi inte, och kommer heller aldrig att få veta.
Med ett litet bidrag till vår insamling så stödjer du viktig forskning kring spädbarnsdöd för att i framtiden kunna rädda fler spädbarn från att dö.

Bidra till insamlingen


Swishnummer: 900 21 22

Mottagare: Spädbarnsfonden

Meddelande: Solvända

Belopp: Valfritt

Skicka e-post till: kansliet@spadbarnsfonden.se med namnet på insamlingen, din hälsning samt swishat belopp. Det går även bra att skicka sms till 0707773440 med samma information


Vi har bidragit

Anonym

Anonym

Pocke-Lisa

mamma saknar dig

min lilla älskling

mamma

Anonym

cfc

mamma Johanna

Bär vår pin

Vår pin symboliserar blomman Solvända som behöver starkt ljus och värme för att öppna blommorna. Vår pin kostar 50 kronor inklusive porto, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd. Alla gåvor gör skillnad - var med och rädda liv!

Beställ nu

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfondens kampanj Solvända och därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva