Skänk en gåva till Forskningen om spädbarnsdöd
Swisha: 9002122, märk Solvända

Till minne av Neo

Skapad av:

Maria Hellqvist

Startdatum:

2012-05-17

Insamlade kr:390

Insamlingens mål

1
0
0
0
0

24/12 -10 fick vi beskedet som ingen förälder vill ha. Vår son Neo hade somnat in i min mage. I åtta månader hade vi älskat denna lilla varelse, väntat och längtat. Han togs ifrån oss och vi fick orsaken antingen PSD eller att han strypts av navelsträngen. Hela vår värld rasade samman, och kan vi genom att skänka pengar till forskning, hindra att andra måste uppleva detta så hjälper vi gärna till. Därför har vi startat denna insamling.

Bidra till insamlingen


Swishnummer: 900 21 22

Mottagare: Spädbarnsfonden

Meddelande: Solvända

Belopp: Valfritt

Skicka e-post till: kansliet@spadbarnsfonden.se med namnet på insamlingen, din hälsning samt swishat belopp. Det går även bra att skicka sms till 0707773440 med samma information


Vi har bidragit

Mamma, pappa & Bell

Linda Täfvander

christer hellqvist

Anna, Micke och Wille

Cathrine stafverin

Almas mamma

Bär vår pin

Vår pin symboliserar blomman Solvända som behöver starkt ljus och värme för att öppna blommorna. Vår pin kostar 50 kronor inklusive porto, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd. Alla gåvor gör skillnad - var med och rädda liv!

Beställ nu

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfondens kampanj Solvända och därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva