Skänk en gåva till Forskningen om spädbarnsdöd
Swisha: 9002122, märk Solvända

Till minne av Martin Tinglum

Skapad av:

Madelene Tinglum

Startdatum:

2012-06-19

Insamlade kr:1380

Insamlingens mål

2
0
0
0

Den 21 juni 2009 föddes vår älskade son och lillebror Martin i v. 39+6. Vi åkte in till förlossningen med förväntan över att få träffa vår lille pojke. Hemma hos mormor väntade två systrar med spänning på att få en liten bror. När vi kom in på förlossningen konstaterades att Martins lilla hjärta hade slutat slå. Efter några timmar föddes den finaste lille pojke som vi någonsin sett. Han vägde 4165 gram och var 56 cm lång. Vi är så tacksamma över de fina dagar vi fick tillsammans med honom och de är djupt bevarade minnen. På många sätt känns det fortfarande som om det var igår vi höll honom i vår famn och pussade hans lilla panna.

Det är med oändlig kärlek, saknad, längtan och sorg som vi har levt utan Martin i snart fyra år. Inför hans födelsedag vill vi hedra hans minne med denna insamling.

Vi hoppas att du vill vara med och visa ditt stöd för spädbarnsfondens arbete och forskning för att rädda liv. Martins liv gick inte att rädda, men andra barns liv kan räddas och andra familjer kan slippa att gå igenom den djupa smärta det innebär att förlora sitt lilla barn. Din gåva är viktig och behövs.

I våra hjärtan är du alltid med oss älskade lille Martin.
Mamma och Pappa
Mathilde, Amanda, Adam och Alice

Bidra till insamlingen


Swishnummer: 900 21 22

Mottagare: Spädbarnsfonden

Meddelande: Solvända

Belopp: Valfritt

Skicka e-post till: kansliet@spadbarnsfonden.se med namnet på insamlingen, din hälsning samt swishat belopp. Det går även bra att skicka sms till 0707773440 med samma information


Vi har bidragit

Anonym

Eva

Mamma och Pappa

Mathilde, Amanda och Adam

Anonym

Caroline Söderquist

Annelie Hagström

Familjen Sund

Anonym

Familjen Johansson

Sandra Fält

Familjen Kärf

Sara Svensson

Linda Carola Isak

Ida Tomas Liv

Martina & Liiam

Sandra&Ludwig

Linda och Johan

Bär vår pin

Vår pin symboliserar blomman Solvända som behöver starkt ljus och värme för att öppna blommorna. Vår pin kostar 50 kronor inklusive porto, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd. Alla gåvor gör skillnad - var med och rädda liv!

Beställ nu

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfondens kampanj Solvända och därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva