Skänk en gåva till Forskningen om spädbarnsdöd
Swisha: 9002122, märk Solvända

Till minne av Caroline Jibbefors Hådén

Skapad av:

Marie Jibbefors

Startdatum:

2012-11-14

Insamlade kr:320

Insamlingens mål

5
0
0
0

Till minne av min dotter Caroline Jibbefors Hådén som lämnade oss måndagen den 27/9-99 endast 7 veckor gammal i plötslig spädbarnsdöd.

Hon var en underbar nyfiken liten tjej som hade hela livet framför sig,men som inte fick uppleva livet tillsammans med oss så länge.

Jag vill med denna insamling bidra till att fler inte ska behöva uppleva det mest smärtsamma man som förälder kan uppleva, nämligen att mista sitt lilla barn.

Det kan hända ditt barn,ditt barnbarn osv fattig som rik, det kan drabba precis vem som helst och det är just det vi måste försöka förhindra.

Även ett litet bidrag kan göra stor nytta!

Tack!

Bidra till insamlingen


Swishnummer: 900 21 22

Mottagare: Spädbarnsfonden

Meddelande: Solvända

Belopp: Valfritt

Skicka e-post till: kansliet@spadbarnsfonden.se med namnet på insamlingen, din hälsning samt swishat belopp. Det går även bra att skicka sms till 0707773440 med samma information


Vi har bidragit

Mamma

Anonym

Sandra

Jessica

Pappa

faster

Bär vår pin

Vår pin symboliserar blomman Solvända som behöver starkt ljus och värme för att öppna blommorna. Vår pin kostar 50 kronor inklusive porto, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd. Alla gåvor gör skillnad - var med och rädda liv!

Beställ nu

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfondens kampanj Solvända och därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva