Skänk en gåva till Forskningen om spädbarnsdöd
Swisha: 9002122, märk Solvända

Leos dopdag

Skapad av:

Caroline Fredriksson

Startdatum:

2018-05-04

Insamlade kr:2010

Insamlingens mål

2
0
0
0

19/5-2018 skulle vi döpa våra två killar. Istället får ni nu döpa vår ena son och tända ett ljus för den andra som inte fick stanna hos oss. Ingen förälder ska behöva gå igenom det helvete vi går igenom och den smärta och tomhet vi måste leva med varje dag i resten av våra liv.
Nästa gång kan det vara ditt barn eller barnbarn som inte får en chans att leva. Vi önskar att alla hjälper till och bidrar till forskningen så inga fler föräldrar ska behöva förlora sina barn, med målet att alla barn i fortsättningen kan räddas i tid och få växa upp tillsammans med sina familjer!

Vi önskar därför att alla som läser detta skänker valfri summa till spädbarnsfonden för att bidra till att inget barn i framtiden tas ifrån sin familj!❤️

Bidra till insamlingen


Swishnummer: 900 21 22

Mottagare: Spädbarnsfonden

Meddelande: Solvända

Belopp: Valfritt

Skicka e-post till: kansliet@spadbarnsfonden.se med namnet på insamlingen, din hälsning samt swishat belopp. Det går även bra att skicka sms till 0707773440 med samma information


Vi har bidragit

Anonym

Elin

Adelinne

Alex, Milou, Mamma och Pappa

Anonym

Rebecka

Anonym

NATHALIE

Mats och Ingela

Viola Karlsson

Annica Tufvander

Helén Rydholm

Pedagogerna på Städets frita

Emma ädel

Johanna Ahnstedt

Matilda Broman

Liza,Anders,Wilmer,Viktor

Smedbyskolan

Anonym

Bär vår pin

Vår pin symboliserar blomman Solvända som behöver starkt ljus och värme för att öppna blommorna. Vår pin kostar 50 kronor inklusive porto, insamlade medel går till forskning och information om spädbarnsdöd. Alla gåvor gör skillnad - var med och rädda liv!

Beställ nu

Ge gåva

Tack för att du vill stödja Spädbarnsfondens kampanj Solvända och därmed bidra till forskning om spädbarnsdöd, informationsspridning samt stödverksamhet för drabbade familjer. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv!

Skänk en gåva